VGWBälte svart - frontkopplad hundsele

Beskrivning

VGWBältet är en frontkopplad hundsele som motverkar drag och ryck i kopplet. Forskning har visat att halsband på hundar som har koppelproblem ofta bidrar till nack- och ryggskador. Med ett VGWBälte tar du bort den risken på ett, för hunden, skonsamt sätt. VGWBältet är utformat så att kopplet fästs på bogen vilket gör att hunden, vid utfall, vrids mot dig istället för att drivas vidare framåt. Du får lättare kontakt med hunden och du minskar risken för skador.


VGWBältet är lovordat av, bland annat, hundfysioterapeuter och veterinärer för de positiva effekterna på hundens fysik. Hunden kan röra sig helt fritt i bältet vilket gör att muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt. Ett VGWBälte ger även fria andningsvägar och utövar inget tryck mot strupen. Därför kan hunden kan syresätta sig naturligt vilket är mycket viktigt för hundar, speciellt för trubbnosiga raser.


Med ett VGWBälte orkar du hålla kvar hunden när den är glad, osäker, rädd eller gör utfall. Många hundägare kan intyga hur känslan på promenaderna har ändrats. När du som hundägare känner att du kan hålla din hund och inte behöver ora dig för varken utfall eller nackskador så sänks din stressnivå vilket även smittar av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!


Storleksguide
S: Bröstmått 48-57 cm
M: Bröstmått 58-67 cm
L: Bröstmått 68-77 cm
XL: Bröstmått 78-87 cm
XXL: Bröstmått 88-97 cm

Senaste recension(er)

Mycket bra
av
Bra mot utfall
Jag ♥ VGW bälte!
av
VGW bältet räddade mitt liv! ♥
Bra sele
av
Det bästa köpet jag gjort. Min hund slutade stressa så vi kunde koncentrera oss på att träna istället. Enda som var dåligt är att spännet sitter rakt över ryggraden. De gör nog inte nåt men det hade varit bättre på sidan.

Skriv din egen recension

VGWBälte svart

VGWBälte svart

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

VGWBälte svart

Svart VGWBälte - frontkopplad hundsele som motverkar drag och utfall. Otroligt effektiv!

469,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
153-00-01
Märke:
NovaDog
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@offleash.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!