VGWBälte röd - frontkopplad hundsele

Beskrivning

VGWBältet är en frontkopplad hundsele som motverkar drag och ryck i kopplet. Forskning visar att hundar som har koppelproblem, i samband med hundhalsband, oftare drabbas av nack- och ryggskador. Med ett VGWBälte tar du bort den risken på ett skonsamt och ofarligt sätt. VGWBältet är utformat så att kopplet fästs på bogen vilket gör att hunden, vid utfall, vrids mot dig istället för att drivas vidare framåt. Du får lättare kontakt med hunden och du minskar risken för skador.

VGWBältet är lovordat av, bland annat, hundfysioterapeuter och veterinärer för de positiva effekterna på hundens fysik. Hunden kan röra sig helt fritt i bältet vilket gör att muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt. Ett VGWBälte ger även fria andningsvägar och utövar inget tryck mot strupen. Därför kan hunden kan syresätta sig naturligt vilket är mycket viktigt för hundar, speciellt för trubbnosiga raser.

Med ett VGWBälte orkar du hålla kvar hunden när den är glad, osäker, rädd eller gör utfall. Många hundägare kan intyga hur känslan på promenaderna har ändrats. När du som hundägare känner att du kan hålla din hund och inte behöver ora dig för varken utfall eller nackskador så sänks din stressnivå vilket även smittar av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!


Storleksguide
S: Bröstmått 48-57 cm
M: Bröstmått 58-67 cm
L: Bröstmått 68-77 cm
XL: Bröstmått 78-87 cm
XXL: Bröstmått 88-97 cm

Senaste recension(er)

VGWBälte på Sam
Mycket bra!
av
En kanon bra sele, sitter perfekt på min hund och gör honom mer avslappnad på promenader och jag om matte behöver inte oroa mig för att hans hals ska skadas i i halsband när han gör utfall. Jätte bra snabb hjälp av kundtjänst med val av storlek, och snabbt hantering, beställde på söndagen fick selen på tisdagen!

Skriv din egen recension

VGWBälte röd

VGWBälte röd

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

VGWBälte röd

Rött VGWBälte - hundsele med frontkoppling som motverkar drag och utfall. Otroligt effektiv sele som är lika skonsam för hunden som för dig.

469,00 kr
469,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
153-00-02
Märke:
NovaDog
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!