VGWBälte blå - frontkopplad hundsele

Beskrivning

VGWBältet är en hundsele med frontkoppling som på ett väldigt skonsamt sätt hundrar hunden från att dra och göra utfall i kopplet. Forskning visar att halsband på hundar som lider av koppelproblem oftare drabbas av nack- och ryggskador. Med VGWBältet tar du, på ett mjukt och ofarligt sätt, bort den risken. VGWBältet är utformat på ett sätt så att kopplet fästs framtill på hunden vilket gör att hunden, vid drag eller utfall, vrids mot dig istället för att stanna hängandes i kopplet. Det gör att du lättare får kontakt med hunden samtidigt som du minskar risken för förslitningsskador och andra problem.


VGWBältet har hyllats av hundfysioterapeuter, veterinärer och många andra experter för selens positiva effekter på hundarnas fysik. Hunden kan röra sig fritt i selen, den får fria andningsvägar och slipper allt tryck mot strupen. Det gör att hundens muskler och leder kan arbeta på ett mer naturligt sätt samtidigt som den kan syresätta sig själv på ett ohindrat sätt.


Med ett VGWBälte på din hund orkar du hålla kvar den när kopplet blir spänt - oavsett om det beror på glädje, osäkerhet, rädsla eller utfall. Många hundägare kan intyga hur känslan på promenaderna har ändrats. När du som hundägare känner att du kan hålla din hund och inte behöver ora dig för varken utfall eller nackskador så sänks din stressnivå vilket även smittar av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!


Storleksguide
S: Bröstmått 48-57 cm
M: Bröstmått 58-67 cm
L: Bröstmått 68-77 cm
XL: Bröstmått 78-87 cm
XXL: Bröstmått 88-97 cm

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

VGWBälte blå

VGWBälte blå

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

VGWBälte blå

Blått VGWBälte - frontkopplad hundsele som på ett effektivt och skonsamt sätt motverkar drag och häftiga ryck i kopplet. Väldigt effektiv!

469,00 kr
469,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
605-103B
Märke:
NovaDog
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!