Pris


Klövjeväska

Klövjeväska

Här hittar du alla våra klövjeväskor. Att köpa en klövjeväska till sin hund är lite som att köpa en resa till en annan värld. En värld långt bort från jobb och tristess. En värld där asfalt och betong byts ut mot skogsvandringar och spännande äventyr. Tänk på att hundar, precis som människor, måste vänjas in gradvist vid sina nya väskor - packa därför lätt i början så att hunden inte sliter ut sig av den ovana vikten.

När man väljer klövjeväska är det viktigt att tänka framåt - på vad man kommer vilja göra med väskan på lång sikt. Vill man använda den för träning eller för vandring. Ska man ut på kortare promenader eller planerar man långa vandringar i skogen. Beroende på vad man har för planer kommer olika klövjeväskor vara olika bra. En liten klövjeväska är lätt och passar perfekt för vanliga promenader och kortare dagsturer när man vill packa ner lite vatten och hundmat. En stor klövjeväska passar bättre för träning och längre vandringar. Tänk på att inte packa din klövjeväska för tungt! Man brukar rekommendera att låta hunden bära max 30% av sin egna kroppsvikt - en hund som väger 30 kg ska alltså inte bära mer än 10 kg i sin klövjeväska. Se även till att klövjeväskans packning är jämnt fördelad mellan sadelpåsarna, annars kan väskan skava och felbelasta hunden.
Läs mer
Lista 
 • Lider din hund av värme och behöver kylas ner under era aktiviteter? Då kanske Ruffwears Core Cooler™ är det perfekta tillbehöret för din hund! Passar till Ruffwears Webmasterselar, Approach Pack, Singletrak Pack och Palisades Pack.

  349,00 kr
 • Ruffwears Palisades Pack är en av de mest avancerade och genomtänkta klövjeväskorna som går att köpa idag - och nu kommer den i en uppdaterad modell! Med rymliga och avtagbara sadelpåsar, fantastisk passform och två stora vattenbehållare passar den perfekt för längre vandringar och upptäcksfärder.

  1 899,00 kr
 • En ny version av Ruffwears populära Approach Pack - flaggskeppet bland klövjeväskor för vardagsbruk. Med en perfekt passform, oslagbar kvalitet och en mängd smarta funktioner är det helt enkelt en klövjeväska som verkligen står ut i mängden.

  1 099,00 kr
 • En ny version av Ruffwears populära Approach Pack - flaggskeppet bland klövjeväskor för vardagsbruk. Med en perfekt passform, oslagbar kvalitet och en mängd smarta funktioner är det helt enkelt en klövjeväska som verkligen står ut i mängden.

  1 099,00 kr
 • En ny profesionell sele utformad för arbete i laviner och under andra extrema förhållanden - men självklart får du lov att använda den även om din hund inte är professionell eftersökshund i lavinmiljö!

  1 249,00 kr
 • Regntäcket Aria från Ruffwear är ett heltäckande och vattentätt täcke - utmärkt för ett aktivt friluftsliv!

  679,00 kr
 • Springer du och din hund runt mycket i terräng? Eller vill du bara ge hunden lite extra stöd under mage och bröst när du lyfter den? Då kanske Ruffwears Brush Guard är det perfekta tillbehöret för dig. Passar till Ruffwears Webmasterselar, Approach Pack och Palisades Pack.

  349,00 kr
 • Ruffwears smidiga klövjeväska i ny färgtappning!

  Ordinarie pris 1 299,00 kr

  Special Price 999,00 kr

 • Single Track Pack är en snygg, smidig och praktisk klövjeväska från Ruffwear. Den innehåller två vattenflaskor (0,5 liter per flaska) och är perfekt för varma sommarpromenader!

  Ordinarie pris 1 299,00 kr

  Special Price 1 099,00 kr

Lista