Pris


Hundböcker

Hundböcker

Forskningen om hundar och hundträning tar nya steg framåt varje dag och det är alltid viktigt att hålla sig uppdaterad. Med våra hundböcker är du garanterad att få läsa mer om vad den moderna vetenskapen har att säga om hundar och vårt förhållande till dem. Vi har spännande och lärorika hundböcker från författare som Anders Hallgren, Per Jensen och Karen Pryor.

När vi väljer ut vilka hundböcker vi ska ta in i sortimentet så går vi efter en enda sak - kvalitet. Det sägs att kunskap är makt men något som är minst lika viktigt att tänka på är okunskap. Vetenskapligt ouppdaterade hundböcker skapar en okunskap om hundar och hundars beteenden som kan ge katastrofala konsekvenser. För oss är det därför av största vikt att bara ta in böcker som följer den vetenskapliga utvecklingen inom hundar, etologi och hundträning. Med våra hundböcker kan du läsa och lära dig mer om allt från spårträning, klickerträning och problemhundsutredningar till stressproblematik och modern etologi. Vi uppdaterar hela tiden vårt sortiment med hundböcker - om någon bok slutar vara aktuell och uppdaterad med forskningen så åker den ut ur sortimentet. En bra affär för dig, en hederssak för oss.
Läs mer
Lista 
  • Jaktprov och klickerträning är två ord som inte brukar nämnas i samma mening - det ska det dock bli ändring på! Apportering till vardag och fest är den första boken på svenska om hur du kan träna jaktapportering med klickerträning. 256 sidor tjock, över 100 olika övningar och fullproppad med förklarande bilder och pedagogiska tips.

    289,00 kr
Lista