Ruffwear Palisades Pack - klövjeväska från Ruffwear

Beskrivning

Palisades Pack - Ruffwears berömda klövjeväska i ny och uppdaterad modell!

Ruffwears Palisades Pack bygger på den kända Web Master-selen och är en hundsele och en klövjeväska i ett. Om du tar av väskorna så har du alltså en fullt fungerande Web Master-hundsele, perfekt om du vill avlasta hunden lite och inte ha på sadelpåsarna konstant.

Palisades Pack är en av de mest slitstarka och stabila klövjeväskorna som finns på marknaden. Dels så vilar den på Web Master-selens justerbara fempunktsfäste och dels så har den sitt egna viktfördelnings- och kompressionssystem. Tillsammans med den genomtänkta och ergonomiska utformningen ger det en klövjeväska som sitter stabild och stilla på hunden samtidigt som den är mjuk och inte skaver någonstans. Oavsett vad hunden gör.

I klövjeväskan finns Palisades Packs egna vätskesystem, något som kommer väldigt väl till pass under långa och varma sommarvandringar. Vätskesystemet består av två stora vattenbehållare (1 liter vatten per behållare) som är placerade närmast hundens kropp för att ge svalka åt hunden samtidigt som det skyddar behållarna från stötar och annat som kan uppstå när hunden vandrar.

På klövjeväskans ovansida finns, förutom Web Master-selens praktiska hjälphandtag, en kraftig D-ring och praktiska snabbfickor där du kan stoppa undan nycklar och andra mindre saker som du lätt vill kunna komma åt.

Palisades Pack är helt vattentät med tejpade sömmar. På utsidan finns reflekterande detaljer som gör hunden synligare och säkrare i mörker.

Storleksguide
S: Bröstmått 56-68 cm, kapacitet 10 l
M: Bröstmått 68-81 cm, kapacitet 14 l
L: Bröstmått 81-107 cm, kapacitet 19 l

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Ruffwear Palisades Pack

Ruffwear Palisades Pack

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Ruffwear Palisades Pack

Ruffwears Palisades Pack är en av de mest avancerade och genomtänkta klövjeväskorna som går att köpa idag. Med rymliga och avtagbara sadelpåsar, fantastisk passform och två stora vattenbehållare passar den perfekt för längre vandringar och upptäcksfärder.

Ordinarie pris 1 799,00 kr

Special Price 1 549,00 kr

Tillfälligt slut
Artikelnummer:
50201-615
Märke:
Ruffwear
Leveranstid:
3-6 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!