dragselen från höger

Beskrivning

Det här är det kompletta paketet för härliga äventyr med hunden, med Ruffwears Omnijore är möjligheterna för aktivitet oändliga! Paketet består av tre delar - en vadderad dragsele, en elastisk draglina och ett genomtänkt midjebälte för dig som hundförare. Det perfekta systemet för dig som vill träna drag med din hund - låt hunden dra dig på skidorna, mountainboarden, skateboarden, cykeln eller hur du vill!


-Selen är en stoppad dragsele som lätt kan justeras efter din hunds kropp. Selen är utformad för att sitta skönt och minska belastningen vid drag. På selens ovansida finns ett förstärkt handtag för att lätt kunna hjälpa hunden vid hinder eller lyfta den vid svåra situationer. Längs selen går även reflekterande band för ökad synlighet i mörker.
-Linan är en elastisk, stötabsorberande draglina som minskar kraften i hårda ryck och ger hunden större rörelsefrihet. Linan har två handtag för bästa kontroll och en kraftig hake (Talon Clip) som gör det snabbt och lätt att fästa linan. Linan följer internationell tävlingslängd.
-Midjebältet är ett praktiskt och effektivt bälte som lätt kopplas till draglinan och hunden. Bältet har två dragkedjeförsedda fickor och en integrerad hållare för vattenflaskor. Om farten blir för hög har midjebältet en snabböppning som kopplar loss linan på en gång och minskar risken för olyckor. Med bältet kommer även två benremmar som kan fästas för ökad stabilitet. Bara fantasin sätter gränser för vad du och din hund kan göra tillsammans!


Nu i ny förfinad design!


Storleksguide
Sele


S: Bröstmått 56-69 cm


M: Bröstmått 69-81 cm


L: Bröstmått 81-107 cm


Midjebälte
Midjemått 68-123 cm


Draglina


2 - 2,7 m med stretch

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Ruffwear Omnijore Joring System

Ruffwear Omnijore Joring System

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Ruffwear Omnijore Joring System

Komplett dragsystem för dig och din hund! Ruffwears Omnijore Joring System innehåller en dragsele, en elastisk draglina och ett multifunktionellt midjebälte för hundföraren. Allt du behöver för att låta äventyret börja! Nu i ny design!

1 899,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
30401-615
Märke:
Ruffwear
Leveranstid:
5-10 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@offleash.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!