Ruffwear Bark'n Boots Polar Trex Red Rock

Beskrivning

Rejäla vinterskor för hunden från kvalitetstillverkaren Ruffwear


Ruffwears bark'n boots Polar Trex™ är marknaden mest avancerade hundskor som skyddar ömtåliga tassar mot kyla, värme och farliga föremål.


Det finns många tillfällen hundskor är vädligt bra att ha för er hund. Under vintertid är hundskor ett bra val för er hund med skydd bland annat mot kylan, isbilning och saltade vägar. Under sommaren vill man skona hunden från den het asfalten eller sanden. Ruffwears bark'n boots Polar Trex™ skyddar även mot glas och annat farligt skräp. Hundskorna kan också med fördel användas för att hjälpa till att läka sprickor och sår i tassar. Hundskor är ett bra val för att förbättra rörligheten hos äldre hundar. 


Ruffwears bark'n boots Polar Trex™ är speciellt avsedd för hundar som vistas mycket ute i kallt väder. De passar perfekt för aktiviteter som slalom, långfärdskidor och promenader i snö och på is.


Sulan är en vattentät äkta Vibramsula för att ge hunden ett bra grepp på hala, snöiga och isiga underlag. Ruffwears bark'n boots Polar Trex™ är tillverkat av ett trelagersmaterial som ser till att värma samtidigt som det andas och stänger ute kyla, fukt och väta.


Ruffwears bark'n boots Polar Trex™ är designad utefter hunden rörelsemönster och kropp. Hundskon går högt upp på hundbenet för att sitta bättre och säkrare samt för att hindra att snö kommer in. Skon är försedd med väl synliga 3M reflexer.


Tänk på att de flesta hundar måste vänjas vid att använda skor. Börja med korta stunder och var generös med belöning. Se till att hunden förknippar skorna med roliga aktiviteter och godis!


En förpackning innehåller 4 skor.


Storleksguide


Storleken avgörs genom att du mäter avståndet mellan tassens bredaste punkter. Detta gör du enklast genom att ställa hundens ena tass på ett vitt papper. Rita en markering på var sida om den bredaste punkten. Mät sedan avståndet. Om ni hamnar mellan 2 storlekar välj den mindre.


XXS:  51mm
XS:  57mm
S: 64mm
M: 70mm
L: 76mm
XL: 83mm

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Ruffwear Bark'n Boots Polar Trex Red Rock

Ruffwear Bark'n Boots Polar Trex Red Rock

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Ruffwear Bark'n Boots Polar Trex Red Rock

Rejäla vinterskor för din hund från populära kvalitetstillverkaren Ruffwear!


Utgående modell (begränsat antal storlekar finns kvar), nya modellen hittar du här!

Ordinarie pris 899,00 kr

Special Price 659,00 kr

Tillfälligt slut
Artikelnummer:
1530-605
Märke:
Ruffwear
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!