Ruffwear Approach Pack i orange modell

Beskrivning

Approach Pack - Ruffwears klövjeväska för vardagsbruk i ny och uppdaterad modell och nya färger!

Ruffwears Approach Pack är en oslagbar klövjeväska när det gäller vardagsbruk och medellånga till långa dagsvandringar. Den nya modellen som introduceras 2017 har nya större väskor samtidigt som vikten är hållen till ett minimum

Approach Pack har två rymliga sadelpåsar med en genomtänkt design som optimerar vikten och belastningen för hunden. Väskans grund ligger i den kända Web Master-selen vilket garanterar en skön och stabil passform som alltid håller väskan på plats och hindrar den från att skava och snedbelasta hunden. Klövjeväskan stabiliseras med hjälp av Web Master-selens speciella fempunktsfäste som ger en skönt sittande klövjeväska utan att kompromissa med säkerhet eller funktion.

På klövjeväskans ovansida finns Ruffwears bär- och avlastningshandtag som låter dig hjälpa hunden över hinder eller upp för svår terräng. Handtaget innebär även ett alternativ till den kraftiga D-ringen när du ska koppla hunden, då får du en lite lägre dragpunkt för hunden vilket kan vara skönt om ni spårar eller vill gå i långlina och liknande.

Approach Pack är utrustad med flera genomtänkta fickor och fack som optimerar bärandet och underlättar för hundägare som snabbt vill kunna stoppa undan saker i väskan utan att krångla med svåråtkomliga dragkedjor och krångliga packningslösningar. Väskan är helt vattentät med tejpade dragkedjor. Längs utsidan finns reflekterande detaljer som håller hunden säkrare i mörka situationer.

Storleksguide
XS: Bröstmått 43-56 cm, kapacitet 6 l, vikt 0,36 kg
S: Bröstmått 56-69 cm, kapacitet 12,5 l, vikt 0,48 kg
M: Bröstmått 69-81 cm, kapacitet 14,5 l, vikt 0,52 kg
L: Bröstmått 81-107 cm, kapacitet 24 l, vikt 0,59 kg

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Ruffwear Approach Pack Orange Poppy

Ruffwear Approach Pack Orange Poppy

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Ruffwear Approach Pack Orange Poppy

En ny version av Ruffwears populära Approach Pack - flaggskeppet bland klövjeväskor för vardagsbruk. Med en perfekt passform, oslagbar kvalitet och en mängd smarta funktioner är det helt enkelt en klövjeväska som verkligen står ut i mängden.

1 099,00 kr
1 099,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
50102-801
Märke:
Ruffwear
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!