PetSafe Deluxe Spray Trainer med Fjärrstyrning - 275 m

Beskrivning

PetSafe Deluxe Spray Trainer med Fjärrstyrning hjälper er hund till att korrigera oönskade beteenden och fungerar upp till 275 meters avstånd. 


Denna produkt är säker, bekväm och effektiv för alla olika hundar. Antiskällhalsbandet avger antingen en enkel ton eller en av fyra olika nivåer utav spray beroende på mottagen signal från den handhållan fjärrkontrollen. Sprayen består utav en oparfymerad dimma som hunden tycker är obehaglig, men som försvinner snabbt och är inte på något sätt skadligt för djur eller människor.  


Genom att använda PetSafe Deluxe Spray Trainer konsekvent och korrekt, kan många olämpliga uppföranden korrigeras och grundläggande lydnadskommandon kan istället läras ut till hunden. 


PetSafe Deluxe Spray Trainer lämpar sig väl mot följande beteenden:


-Skällande


-Utfall mot hundar eller människor


-Få stopp på hund som springer iväg eller inte kommer på inkallning


-Hund som tuggar på möbler


-Hoppande


Det tillkommer fullständiga instruktioner om hur utbildning bör gå till av produkten. Systemet levereras med en oparfymerad sprayburk men påfyllning med citronspray finns även tillgängligt till köp i butiken om er hund inte svarar väl mot den oparfymerade sprayen. Halsbandet passar alla hundar upp till 71 cm i mått runt halsen. 


Petsafe är ett amerikanskt företag som utvecklar lösningar för att träna hunden. De har tagit produkter som på ett effektivt och humant sätt bidrar till att minska skällande och andra olämpliga beteenden till en acceptabel nivå. 


PetSafe Deluxe Spray Trainer rekommenderas ej att användas som substitut för vanlig träning. Halsbandet bör endast användas vid behov och problem med hunden som behöver extern hjälp.


  

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

PetSafe Deluxe Spray Trainer med Fjärrstyrning - 275 m

PetSafe Deluxe Spray Trainer med Fjärrstyrning - 275 m

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

PetSafe Deluxe Spray Trainer med Fjärrstyrning - 275 m

Antiskällhalsband

2 145,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
27058
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!