Non-Stop Multibed - hundbädd från Non-Stop Dogwear

Beskrivning

Non-Stop Multibed är en vind- och vattentät hundbädd som är perfekt anpassad för det nordiska klimatet. Under varmt och normalt väder kan den fällas ut som en vanlig hundbädd och vid kall eller hårdare väderlek kan den öppnas och förvandlas till en skyddande värmesäck.Bädden är fodrad med fleece och har en isolerad botten som lätt kan plockas ur när man vill tvätta bädden. På sidan finns en ficka med tältpinnar om man vill fästa den i marken. Non-Stop Multibed innehåller även ett förlängt halsstycke som kan fästas vid förslutningen för att ge mer värme till hunden och förhindra att snö kommer in i säcken.Stora storlekar!

Senaste recension(er)

För tung för vandringen
av
Jag har använt den här vid två olika tillfällen och den fyller verkligen sitt syfte. Ett problem bara: den är rätt tung och det är inte vad man vill ha under en fyradagarsvandring i fjällen, då räknas varje gram. Den passar nog bättre för kortare vandringar med många pauser eller för folk som har bilen med sig.

Skriv din egen recension

Non-Stop Multibed

Non-Stop Multibed

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Non-Stop Multibed

Multifunktionell hundbädd från Non-Stop Dogwear! Bädden kan anpassas direkt efter olika situationer och användningsområden som kan uppstå ute i naturen - den kan till exempel användas som vanlig hundbädd eller dras ihop och användas som värmesäck.

1 599,00 kr
More
Less

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@offleash.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!