Kyldyna Quick Cooler

Beskrivning

Stor kyldyna för hundar som behöver svalka. Quick Cooler svalkar snabbt din hund när den har blivit överhettad på promenaden, eller när den bara tycker att det är för varmt inomhus. Fungerar precis lika bra inne som ute!


Kyldynan är tillverkad av en blandning av polyester (65%) och bomull (35%) och har en fyllning med kornformade polymerer som är väldigt vattenabsorberande. När du doppar Quick Cooler i vatten kommer polymererna suga åt sig kallt vatten och svälla i storlek. Dynan kommer sedan behålla vattnet, och den kylande effekten i det, under en väldigt lång tid. Effekten kommer finnas kvar i fyllningen långt efter att utsidan har torkat.


Allt du behöver göra är att doppa kyldynan i vatten (eller hålla den under rinnande vatten, i t. ex. en dusch) i ungefär 5-10 minuter. Se till så att dynan inte sväller upp för mycket, när storleken har ökat med ca 50% är det dags att ta ut den. Fyllningen kommer nämligen fortsätta dra åt sig vattnet från kyldynans utsida, så att den torkar fortare.


Kyldynan "Quick Cooler" är 100 cm lång och 72 cm bred.

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Kyldyna Quick Cooler

Kyldyna Quick Cooler

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Kyldyna Quick Cooler

Kyldyna för varma hundar! För många hundar blir promenaderna, eller den vanliga inomhusmiljön, för varma. Då är det bra med en kyldyna som hunden kan lägga sig på för att, på ett säkert och skönt sätt, kyla ned sig. 100x72 cm stor.

619,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
957624
Längd:
100 cm
Bredd:
72 cm

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!