Hurtta vadderat halsband i färgen björk

Beskrivning

När man köper ett hundhalsband är det alltid viktigt att man väljer ett som sitter riktigt skönt på hunden samtidigt som det är ergonomiskt utformat för att inte göra illa hunden om den drar i kopplet. Med Hurttas vadderade halsband får du allt det - och en riktigt snygg design.


Halsbandet har en mjuk neoprenvaddering som är skön för hundens nacke samtidigt som den är skonsam för hundens hud och päls. Neoprenvadderingen hjälper även till att fördela belastning över ett större område, något som minskar risken för att hunden ska uppleva obehag när den drar i kopplet.


Hurttas halsband är justerbara i storlekarna och är lätta att göra större eller mindre. Halsbanden har en smart säkerhetsfunktion som gör att belastningen när hunden drar aldrig når knäpplåset, det gör halsbandet mycket säkrare i situationer där låset annars skulle kunna gå upp.


Storleksguide för Hurttas vadderade halsband
45-55 cm: Halsomkretsen bör vara mellan 45-55 cm
50-60 cm: Halsomkretsen bör vara mellan 50-60 cm
55-65 cm: Halsomkretsen bör vara mellan 55-65 cm

Senaste recension(er)

Jättefin färg
av
Superfräscht hurtta-halsband! Har letat jättelänge efter ett halsband i just den färgen, annars så är det bara neongrönt eller ljusgrönt man hittar. Köpte ett för stort halsband först men skickade tillbaka det och fick ett nytt dagen efter, toppbetyg!

Skriv din egen recension

Hurtta vadderat halsband björk

Hurtta vadderat halsband björk

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Hurtta vadderat halsband björk

Vadderat och ergonomiskt utformat hundhalsband från Hurttas Outdoors-kollektion. Halsbandet är justerbart i storlek och är riktigt slitstarkt. Här i Hurttas egna färg "björk".

Ordinarie pris 189,00 kr

Special Price 119,00 kr

Ordinarie pris 189,00 kr

Special Price 119,00 kr

More
Less
Artikelnummer:
931264
Märke:
Hurtta
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!