Hurtta agilityväst - hundförarväst från Hurtta Motivation

Beskrivning

Hurttas agilityväst är den perfekta västen för dig som tränar aktivt med din hund. Västen är framtagen för att passa hundsportens lite mer fartfyllda grenar, som agility och canicross, men fungerar även perfekt för vardaglig hundträning eller vanliga promenader.


Agilityvästen är tillverkad i ett lättviktssporttyg (rip-stop) och har ett Houndtex-lager som skyddar mot vind och vatten samtidigt som det andas och transporterar ut fukt från kroppen. Västen är lätt att justera för att sitta så bra som möjligt, bland annat så kan både den höga kragen och midjelinningen justeras så att västen sitter perfekt mot kroppen - även när du springer.


När det kommer till västens funktioner har Hurtta tänkt på allt. På framsidan finns det tre rymliga fickor - en bröstficka och två stora sidofickor. Alla fickorna är försedda med blixtlås och sidofickorna har även avtagbara fickpåsar. Perfekt när man vill tvätta fickorna efter kladdiga leksaker och godisrester. På västens baksida finns det en stor, men ändå diskret, ficka där du får plats med större leksaker eller apporter och liknande. Axeldelen är försedd med diskreta kardborrband där du snabbt kan fästa olika leksaker för att snabbt kunna nå dem vid behov. Runt hela västen hittar du smarta ringar och clips där du kan fästa extra saker, till exempel godisfickor.


Storleksguide för Hurttas agilityväst
S: Bröstvidd (Ø) 104 cm, höftvidd (Ø) 102 cm, längd 70 cm
M: Bröstvidd (Ø) 110 cm, höftvidd (Ø) 108 cm, längd 72 cm
L: Bröstvidd (Ø) 116 cm, höftvidd (Ø) 114 cm, längd 73 cm

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Hurtta agilityväst

Hurtta agilityväst

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Hurtta agilityväst

Snygg och bekväm hundförarväst från Hurttas Motivation-kollektion. Västen är lätt och diskret och är fylld av smarta lösningar för att underlätta för dig i din hundträning.

849,00 kr
849,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
930943
Märke:
Hurtta
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!