Cycle Dog-hundkoppel, tillverkat av återanvända cykelslangar

Beskrivning

Hundkoppel från amerikanska Cycle Dog. Kopplet är tillverkat av cykelslang, ett material som ger kopplet flera praktiska egenskaper. Förutom att det är riktigt hållbart så är det även avvisande för vatten och dålig lukt. Mjukt och skönt att hålla i är det också!


Uppe vid handtaget hittar du "Pup Top", Cycle Dogs egna metallfäste i form av en kapsylöppnare. Fästet kan du använda till allt från att fästa klickers och godisfickor till att öppna kalla flaskor under varma sommarpromenader.


Som alla andra Cycle Dog-produkter är Solid Green-kopplet handtillverkat i USA. Det gör att varje exemplar får ett eget unikt utseende med små detaljer som skiljer sig mellan exemplaren. När du köper ett hundkoppel från Cycle Dog kan du alltså veta att ingen någonsin kommer äga ett exakt likadant koppel!


Hundkopplet är 183 cm långt.

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Cycle Dog Teal Blue Tie Dye Koppel

Cycle Dog Teal Blue Tie Dye Koppel

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Cycle Dog Teal Blue Tie Dye Koppel

Hundkoppel från Cycle Dog, det amerikanska miljömärket. Kopplet är handtillverkat och består av en återanvänd cykelslang med ett riktigt fräscht nylonband på utsidan. Mjukt och skönt för handen, klimatsmart och hållbart för miljön.

249,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
RL-TTD-6
Märke:
Cycle Dog
Längd:
183 cm

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!