Miljövänligt hundhalsband från amerikanska Cycle Dog

Beskrivning

Cycle Dog tillverkar miljövänliga och innovativa hundprodukter, allt handsytt på plats i USA. Det här halsbandet kommer i Cycle Dogs egna mönster "Purple Retro Flowers" och är tillverkat av återvunna cykelslangar. Det ovanliga materialet gör att halsbandet inte bara är hållbart och väldigt snyggt, det är även vattenavvisande och "stinksäkert".


Halsbandet kommer från Cycle Dogs "Latch Lock"-serie, en serie hundhalsband med Cycle Dogs egna metallspänne som är mer än 400% starkare än traditionella plastspännen. Halsbandets koppelfästet är även det en Cycle Dog-innovation, det så kallade "Pup Top"-fästet är nämligen tillverkat av en återvunnen kapsylöppnare. Bra för miljön, hållbart för kopplet och en rolig detalj för dig. Allt i stil med Cycle Dogs miljömedvetna design- och återvinningstänk!


Halsbandet är handsytt i USA, alla exemplar skiljer sig därför en aning från varandra - halsbandet du köper är alltså helt unikt på sitt egna sätt.


Storleksguide för Cycle Dogs hundhalsband
M: Halsmått 30-53 cm
L:  Halsmått 43-65 cm

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Cycle Dog Purple Retro Flowers

Cycle Dog Purple Retro Flowers

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Cycle Dog Purple Retro Flowers

Hundhalsband från amerikanska tillverkaren Cycle Dog. Halsbandet är handsytt och består av återvunna cykelslangar med ett fräscht nylonöverdrag och nyskapande metalldetaljer. Stöter bort vatten, motverkar dålig lukt och är riktigt hållbart. Perfekt för hundägare som tänker på miljön!

249,00 kr
249,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
RCM-PRF
Märke:
Cycle Dog
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!