Green Paint Splatter - hundhalsband från Cycle Dog

Beskrivning

Miljövänligt hundhalsband från Cycle Dog. Halsbandet är tillverkat av återvunna cykelslangar med ett påsytt nylonyttre i Cycle Dogs egna "Paint Splatter"-mönster. Ett livfullt halsband som sprudlar av glädje och äventyrslust! Cykelslangen ger halsbandet flera positiva egenskaper, bland annat så är det vattenavvisande, motverkar dålig lukt och fransar inte i kanterna. Att det är riktigt snyggt och klimatsmart blir bara en bonus i sammanhanget!


Halsbandet stängs med Cycle Dogs egna metallspänne "Latch Lock". Ett metallspänne som är över 400% starkare än vanliga plastspännen. Koppelfästet är en annan Cycle Dog-innovation - "Pup Top", ett koppelfäste tillverkat av återvunna kapsylöppnare. Riktigt hållbart och en rolig detalj som garanterat får omgivningen att lyfta på ögonbrynen.


Halsbandet är handsytt i Cycle Dogs lokaler i USA. Det betyder att inga exemplar är exakt likadana, när du köper ett Cycle Dog-halsband så köper du en helt unik skapelse!


Storleksguide för Cycle Dogs hundhalsband
M: Halsmått 30-53 cm
L:  Halsmått 43-65 cm

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Cycle Dog Green Paint Splatter

Cycle Dog Green Paint Splatter

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Cycle Dog Green Paint Splatter

Handsytt hundhalsband från amerikanska Cycle Dog. Halsbandet är tillverkat av återvunna cykelslangar med ett riktigt fräscht mönstrat yttre. Perfekt för dig som leva miljömedvetet utan att tumma på designkraven!

249,00 kr
249,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
RCM-GPS
Märke:
Cycle Dog
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!