Cycle Dog-hundhalsband, tillverkat av cykelslangar

Beskrivning

Handsytt hundhalsband från amerikanska kvalitetsmärket Cycle Dog. Den här modellen är i Cycle Dogs egna mönster "Green Base Hearts", ett glatt och stilrent mönster som lyser upp den tråkigaste av promenader. Precis som alla andra Cycle Dog-produkter är det här halsbandet huvudsakligen tillverkat av återvunna cykelslangar. Det gör inte bara halsbandet till riktigt miljövänligt, riktigt hållbart och riktigt snyggt. Det är även vatten- och luktavvisande.


Halsbandet är en del av Cycle Dogs "Latch Lock"-serie, hundhalsband med Cycle Dogs egentillverkade metallspänne som är över 400% starkare än vanliga plastspännen. Koppelfästet är Cycle Dogs "Pup Top"-fäste, ett koppelfäste som är tillverkat av en återvunnen kapsylöppnare. En rolig detalj som är båda bra för miljön och för koppelsäkerheten - det är nämligen lika kraftigt och slitstarkt som det är snyggt.


Alla Cycle Dogs hundhalsband är handsydda i USA, det gör att alla exemplar har egna unika detaljer. Inget halsband är det andra likt!


Storleksguide för Cycle Dogs hundhalsband
M: Halsmått 30-53 cm
L:  Halsmått 43-65 cm

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Cycle Dog Green Base Hearts

Cycle Dog Green Base Hearts

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Cycle Dog Green Base Hearts

Miljövänligt hundhalsband från amerikanska Cycle Dog. Halsbandet är tillverkat av återvunna cykelslangar, ett material som gör halsbanden riktigt hållbara och vattenavvisande. Snyggt och praktiskt för dig, fantastiskt för miljön.

249,00 kr
249,00 kr
More
Less
Artikelnummer:
RCM-GH
Märke:
Cycle Dog
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på [email protected] så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!