Apportering till vardag och fest - klickerträna din jakthund

Beskrivning

Har du en fågelhund och vill hitta ett riktigt roligt sätt att aktivera din hund på - och kanske starta på jaktprov? Vill du träna på ett sätt där din hund har lika roligt som du när ni tränar? Vill du lära dig hur du kan kombinera klickerträning och jaktprovsträning? Då är det här en bok för dig!


Klickerträning och jaktprovsträning är en kombination som man inte ser så ofta - men det ska det bli ändring på! Elsa Blomsters och Lena Gunnarssons Apportering till vardag och fest är den första svenska boken som visar hur du kan träna jaktapportering med ett renodlat klickertänk. Boken beskriver, på ett roligt och utvecklande sätt, ett nytänkande inom jakt- och fågelhundsträning som utmanar läsaren att testa något nytt - om den bara vågar och vill.


I Apportering till vardag och fest presenteras mer än 100 olika övningar som du kan använda dig av för att få en skicklig apporthund. Övningarna är inpassade för de inledande jaktprovsklasserna för retriever och spaniel men är även av nytta för dig med stående fågelhund som vill träna in apporteringsarbetet.


Författarna Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är instruktörer på Canis Hundskola där all hundträning sker med klickertänk i ryggen. Med sina hundar tränar och tävlar de i bruks, agility, lydnad, rallylydnad, viltspår och går på jaktprov.


Boken är 256 sidor tjock och är fylld med fotografier, förklarande illustrationer, pedagogiska förklaringar och delmålslistor som underlättar träningen.

Senaste recension(er)

Den här produkten har inte recenserats än. Du kan bli först!

Skriv din egen recension

Blomster & Gunnarsson: Apportering till vardag och fest

Blomster & Gunnarsson: Apportering till vardag och fest

Upload Your Product Photo

Jag äger rättigheterna till den här bilden och godkänner att den läggs upp på offleash.se

Stäng
Pin It

Blomster & Gunnarsson: Apportering till vardag och fest

Jaktprov och klickerträning är två ord som inte brukar nämnas i samma mening - det ska det dock bli ändring på! Apportering till vardag och fest är den första boken på svenska om hur du kan träna jaktapportering med klickerträning. 256 sidor tjock, över 100 olika övningar och fullproppad med förklarande bilder och pedagogiska tips.

289,00 kr
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
9789163718748
Författare:
Elsa Blomster, Lena Gunnarsson
Sidor:
256

Handla tryggt på offleash.se!

På offleash.se vill vi att du ska känna dig trygg som kund, därför erbjuder vi alltid följande:

Alltid fraktfritt
Leverans inom 1-3 dagar
Öppet köp i 14 dagar

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss på info@offleash.se så lovar vi att visa dig varför vi är bäst på hundtillbehör!