Välkommen till Offleash.se!

2012-12-14 11:22

Du är just nu inne på en helt ny hundaffär med en mindre ny historia. Vi började vår hundtillbehörsresa under namnet adcanis.se – vi sålde hundsaker och vi var riktigt bra på det. Men, alla bra saker kan bli bättre och vi nöjer oss inte förrän vi är bäst. Därför presenterar vi idag inte bara en ny hemsida utan även ett nytt namn som vi hoppas ska förmedla vår vilja och vår inriktning lite mer.

 

Att vara Offleash handlar om mer än att bara låta hunden springa lös. Det handlar om att leva i ett äventyr, att alltid se nya chanser och möjligheter och att aldrig nöja sig med något annat än det bästa. Den känslan vill vi förmedla genom vår butik till er. Vi vill väcka äventyret och spänningen i er och era hundar – vi vill vara de som tar ert hundliv till nya höjder.

 

Vi har flera nya funktioner på den här sidan som inte fanns på adcanis, funktioner som vi hoppas att ni kommer uppskatta och ha användning för. Den, enligt oss, största och viktigaste funktionen är att ni nu kan recensera produkter som ni har köpt så att andra kunder kan bilda sig en uppfattning om produkten när de är inne på hemsidan. Tillsammans kan vi alla hjälpas åt med att välja ut det absolut bästa sortimentet som hundtillbehör har att erbjuda! Självklart så ändrar vi aldrig i betygen och vi tillåter alla kommentarer – positiva som negativa.

 

Har ni några frågor om den nya hemsidan? Tveka inte att höra av er, vi vill gärna höra era synpunkter och åsikter!

Postat i Nyheter av

Björn